Pisicile sunt familie

Pisicile fac parte din familiile noastre şi se comporta deseori la fel ca noi. Încarcă o fotografie cu pisica ta într-o ipostază umană iar cele mai creative 3 imagini vor fi premiate cu produse de la Whiskas.
Cele mai reuşite poze se văd la SuperNeatza cu Răzvan şi Dani în perioada 13 - 22 decembrie 2021.
Câştigă hrană pentru pisici pentru un an!
Înscrie-te în concurs


Lucruri de care are nevoie pisica ta când o aduci acasă

Mai devreme sau mai târziu, vine un moment în viața fiecăruia când aducem acasă prima noastră pisică. Ca să o întâmpinăm așa cum trebuie, e recomandat să facem câteva cumpărături înainte, lucruri de bază pentru ea. Iată câteva sfaturi înainte să o aducem în căminul nostru și ce accesorii să cumpărăm, astfel încât toți din casă să fie mulțumiți. Exact ca un membru al familiei, ea are nevoie de tot ce e mai bun, pe lângă iubirea noastră.

Fie că ai adoptat-o, ai găsit-o pe stradă sau ai cumpărat-o, dacă ai cum, încearcă să petreci puțin timp cu pisica ta în locul de unde o iei, înainte să o aduci în casă.

E important să vă acomodați unul cu altul, iar trecerea dintr-un mediu în altul să fie cât mai lină. Tot în această idee, dacă este posibil, ia cu tine și câteva dintre lucrurile ei familiare, cum ar fi jucăria care îi place mai mult sau prosopul ei, pentru ca relația voastră să devină purrrfectă, vorba americanilor.

Lucruri de care are nevoie pisica ta când o aduci acasă

Iată ce poți cumpăra pentru pisica ta înainte să o aduci prima dată în casă.

1. Cușcă / geantă pentru transport 

Ar fi primul lucru de care ai nevoie înainte de toate, ca să te poți deplasa cu noul prieten din locul de unde îl iei și până acasă la tine. Ulterior, poți folosi cușca / geanta pentru transport ca să te deplasezi cu pisica dintr-un loc în altul, inclusiv în mijloacele de transport în comun. Aceste accesorii pot fi găsite în diverse mărimi și modele pe Internet, la prețuri mai mici sau mai mari. De obicei, cuștile de transport sunt din plastic și au un grilaj metalic, iar gențile sunt din material textile și au o plasă pentru ventilație.

2. Boluri pentru mâncare și recipiente pentru apă

Pisica ta va toarce de încântare dacă îi vei cumpăra și oferi un bol plin cu mâncare echilibrată, completă și sănătoasă, cum ar fi cea de la Whiskas, care asigură necesarul de vitamine, proteine și minerale. Lângă un astfel de bol cu bucățele de carne suculentă, așază un recipient cu apă proaspătă și n-o să aibă nevoie de mai mult. Atât bolurile pentru mâncare, cât și recipientele pentru apă pot fi găsite în diverse forme, materiale, mărimi și culori.

3. Coș

O pisică poate dormi oriunde, oricând, oricât, dar dacă ții cu adevărat la ea, i-ar plăcea mult un coș confortabil, pufos și călduros, în sezonul rece. Trebuie să fie totodată și practic, ca să îți fie și ție ușor, adică ușor de spălat. Odată ce îl cumperi, ideal ar fi să îl poziționezi într-un loc din casă unde nu prea circulă lume și nu pe podea.

4. Litieră

O litieră ar trebui să fie de cel puțin 1,5 ori mai lungă decât pisica ta, iar lățimea ei ar trebui să fie aproximativ egală cu lungimea ei, ca să aibă suficient spațiu să se miște și să se se desfășoare așa cum trebuie. Totodată, litiera ar trebui să fie și suficient de adâncă.

E recomandat să achiziționați și o lopată mică, pentru a îndepărta murdăria. Litierele pot fi găsite și ele în diverse forme, culori, dimensiuni și materiale, la diferite prețuri.

5. Jucării

Când stăpânul nu-i acasă, pisica se joacă pe masă. E în firea oricărei feline să se joace, să zgârâie, să se ascundă și să se cațere, așa că jucăriile ar trebui să fie de asemenea printre opțiunile tale atunci când decizi să aduci în locuința ta un astfel de animal de companie.

Cumpără câteva astfel de obiecte dedicate lor, tuneluri, mingiuțe foșnitoare, șoricei din pluș, împrăștie-le prin casă și o să vezi că imediat o să-i atragă atenția, o vor ține ocupată și bucuroasă.